Ne propustite:
7 stvari koje žena nikada ne bi trebala učiniti za muškarca

7 STVARI KOJE ŽENA NIKADA NE BI TREBALA UČINITI ZA MUŠKARCA

7 stvari koje žena nikada ne bi trebala učiniti za muškarca

Bez obzira na jačinu vaše ljubavi, nikad ne biste smjeli dozvoliti da netko donosi odluke umjesto vas.

7 stvari koje žena nikada ne bi trebala učiniti za muškarca

Iako je ljubav najsnažnija sila na svijetu, ne bismo trebali dozvoliti da u potpunosti diktira svaki naš pokret. Ako želimo živjeti sretan i ispunjen život, postoje stvari koje nikad ne bismo smjele činiti za muškarce, koliko god ih voljele. Važno je i lijepo brinuti o drugima, ali ne bismo trebale žrtvovati vlastitu sreću zbog tuđe.

U nastavku vam navodimo nekoliko stvari koje nikada ne biste trebale činiti za svojega muškarca.

1. Odustati od svojih snova

Ako ste oduvijek željeli postati učiteljica, nemojte svojemu muškarcu dozvoliti da vas odgovori od tog nauma. Ne biste se smjeli dovesti u tu situaciju da morate birati između muškarca i svojih snova. Ako volite jedno drugo, trebali biste biti spremni zajednički pronaći rješenje koje će oboma odgovarati. Ako sami odlučite da više ne želite slijediti određeni put u karijeri, to je u redu, ali samo ako nitko nije utjecao na vašu odluku. Jedna od stvari koje žene nikad ne bi trebale učiniti za svojega partnera je odustati od svojih snova samo kako bi bile s njim.

2. Dovesti u pitanje svoja moralna pravila

Svatko od nas ima vlastita moralna pravila, u skladu s vlastitim principima i stavovima i u tome nema ništa loše. Vaš bi partner trebao poštivati vaše stavove i principe, čak i ako se oni razlikuju od njegovih. Trebao bi vas voljeti takvu kakva jeste, bez nastojanja da vas pokušava promijeniti. Pravi muškarac će se diviti i podupirati vaše čvrste stavove, a ne mijenjati ih.

3. Mijenjati svoj izgled

Samo zato što se muškarcima sviđaju modeli Victoria’s Secreta to ne znači da i njihove djevojke moraju izgledati poput njih. Suludo je ako vas muškarac tjera da se odijevate na određeni način ili da se podvrgavate tretmanima ili plastičnim operacijama kako biste bolje izgledale. Takvoga se partnera riješite što prije jer vas nije vrijedan. To je vaše tijelo i vi sami odlučujete što ćete s njim činiti. Ako vas uistinu voli, voljet će vas takvu kakva jeste, sa svim nedostacima i manama, bez da vas mijenja. Upravo je u tome smisao prave ljubavi.

4. Žrtvovati svoje vrijeme s prijateljima

Svi ćemo se složiti s činjenicom da su 24 sata u jednome danu naprosto premalo da bismo obavili sve što želimo. Međutim, ne možete svoje kompletno vrijeme provoditi samo s jednim čovjekom. Osim partnera, tu su i drugi, prije svega prijatelji i članovi obitelji koji su također zaslužili da im posvetimo dio svog vremena. Jer njima ste isto tako potrebni kao i svojemu dečku, iako to možda ne shvaćate. Preraspodijelite svoje vrijeme na pošten način tako da se svima možete posvetiti onoliko koliko je potrebno.

5. Glupo se ponašati

Žena nikada ne bi trebala glumiti osobu koja nije. Nemojte glumiti kućanicu samo da biste ga usrećile jer to nije u redu ni prema vama, a ni prema njemu. Ponašajte se prirodno i budite onakvi kakvi jeste i vas će vas muškarac voljeti. Muškarci vole prirodne i samostalne žene koje ne glume i koje su spontane. Važno je uvijek, bez obzira na sve ostale, ostati svoj i ići svojim putem jer vi sami najbolje znate što vam je potrebno.

6. Izgladnjivati se

U redu je paziti na prehranu, ali nije u redu izgladnjivati se i biti opsjednut težinom. Super je ako želite krenuti na dijetu i vježbati radi postizanja zdrave tjelesne težine, ali nemojte tu odluku donijeti samo kako biste udovoljile željama suprotnoga spola. Najvažnije od svega je da se osjećate dobro u vlastitome tijelu i ako smatrate da niste predebeli, onda nema razloga da idete na dijetu.

7. Dozvoliti muškarcu da je kontrolira

Bez obzira na to koliko volite svojega partnera, nikada mu ne biste trebali dopustiti da u potpunosti kontrolira vaš život. Prije ulaska u ozbiljnu vezu važno je da sa svojim partnerom razgovarate o svim važnijim temama kako poslije ne bi bilo iznenađenja. Sami ste zaslužni za puteve kojima ćete kročiti kroz život i nitko nema pravo da vam naređuje ili govori što smijete, odnosno ne smijete učiniti. U redu je ako vam partner da savjet ili izrazi svoje mišljenje, ali odluku u konačnici trebate donijeti sami. Na njemu je da vas podrži i bude uz vas bez obzira na to što vi učinili.

Kada smo zaljubljeni, partner postaje velik dio našega života. Međutim, bez obzira na jačinu vaše ljubavi, nikada ne biste smjeli dozvoliti da netko donosi odluke umjesto vas. Ruku na srce, ako je riječ o pravome muškarcu koji vas istinski voli, onda od vas niti neće tražiti da učinite bilo koju od prethodno navedenih stvari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.