Ne propustite:
Šta sve može bebi puder

ŠTA SVE MOŽE BEBI PUDER

Puder za bebe ne samo da njeguje kožu najmlađih, već može da riješi neke važne probleme u kući: upija masnoću, osvježava obuću, tjera mrave, čuva knjige, a može i da otkloni škripanje poda.

Puder za bebe nije samo prašak namijenjen njegovanju najmlađih. Zbog brojnih mogućnosti trebalo bi da ga ima svako domaćinstvo.
Upija masnoću

Svježu masnu fleku na majici ili tepihu neutralisaćete ukoliko je pospete dječjim puderom. On će da apsorbuje masnoću, a istovremeno i da osvježi isflekanu tkaninu.

Za “mirišljavu” obuću

Ukoliko vaša obuća neprijatno miriše, unutrašnjost pospite puderom i ostavite preko noći. Narednog dana prah otklonite, pa će cipele da mirišu kao nove.

Otklanja škripanje poda

Ako imate parket koji škripi, po podu prospite puder, metlicom ga nanesite među letvice parketa i škripanje će prestati.

Protiv mrava

Puder vam može pomoći da se oslobodite i dosadnih mrava u domu. Dovoljno je da puderom zaprašite prozore i vrata, pa će sigurno da odu na drugu stranu.

Sprečava noćno znojenje

Ako ste skloni znojenju pod pokrivačem dok spavate, u tankom sloju pospite puder po posteljini.

Čuva knjige

Stare, vrijedne i drage knjige možete da sačuvate bebi prahom. Tanak sloj će da upije vlagu, spriječi stvaranje plijesni i neprijatan miris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.