Ne propustite:
Kozmetički preparati koje svaka nova mama mora da ima

KOZMETIČKI PREPARATI KOJE SVAKA NOVA MAMA MORA DA IMA

Brinuti se o malom detetu nije lako, ali u prvih nekoliko meseci pošto vaš anđelčić dođe u kuću, nega lepote deluje kao segment iz naučno-fantastičnih filmova. Ako nam ne verujete, popričajte ozbiljnije o tome sa svojom prijateljicom koja je rodila pre nekoliko meseci i saznaćete da je nega lepote nešto za šta se na vreme morate pripremiti.

Ono što će vas izvući iz brojnih haotično-neprijatnih situacija jesu pravi kozmetički preparati. Naravno, u najčešćem broju slučajeva radi se o onima koji su uz to i multifunkcionalni.

Pa, krenimo redom…

1. Tonirana hidratantna krema

Želite da uštedite vreme prilikom šminkanja, ili prosto da izgledate pristojno i naspavano (što sigurno nećete biti) kada vam prvi gosti dođu u kuću? Nikakav problem! Rešenje se krije u svima omiljenom kozmetičkom preparatu – toniranoj hidratantnoj kremi koja, kao što joj i ime kaže, istovremeno skriva nepravilnosti na vašem tenu i hidrira kožu.

Imajte u vidu da su klasične tonirane hidratantne kreme pomalo već izašle iz mode i da su ih zamenili nešto funkcionalniji proizvodi koji se koriste u istu svrhu. Dakle, ukoliko želite negovanu kožu i lice koje uvek izgleda odmorno, BB krema je ono što vam treba. Međutim, ako želite još malo bolje da prekrijete nepravilnosti na koži, odlučite se za još napredniju varijantu ove kreme koja bolje kontroliše ton lica, a to je CC krema.

2. Šampon za suvo pranje kose

Ovo je jedan od proizvoda koje smo predlagali i zaposlenim damama koje su u konstantnoj trci s vremenom, i svima nam je jasno zašto je to tako – pranje i sušenje kose zahteva dosta vremena koje žene u vašoj poziciji više nemaju. Čak i ako vam za to treba samo pola sata – i to je ponekad mnogo! No, šamponi za suvo pranje jedan su od onih „diskutabilniih“ proizvoda i da biste pobili sumnje u njega morate naći brend koji vam odgovara. Zato ne odustaje od njih posle prvog neuspeha i dobro pročitajte ocene ovih preparata na internetu.

3. Krema za ruke

Nova mama ne sme da ime suve ruke. Ona mora da mazi i da se brine o svojoj bebi čija baršunasto meka koža ne može da podnese suve i ispucale ruke. Ovo je jedan od onih preparata u koje je potrebno ulagati, i ne brinite se ako je vaša krema za ruke jedan od najskupljih kozmetičkih proizvoda koji posedujete, jer to tako treba da bude.

4. Hajlajter

Vaša šminka nije kompletna bez hajlajtera. Ovaj proizvod se koristi da bi istakao najzavodljivije tačke na ženskom licu i sa njim treba rukovati oprezno kako se ne biste zaneli i upropastili stajling. Međutim, kada shvatite šta želite da istaknete i kako da uz pomoć hajlajtera izgledate uvek odmorni kada konačno izađete iz kuće, lako ćete zadobiti titulu najlepše mame na svetu!

5. Krema sa zaštitnim faktorom

Ni ne pomišljajte da izlazite napolje bez nje, jer pored brige o jednoj novoj osobi, poslednje što vam treba su problemi sa kožom izazvani nepodnošljivim ultraljubičastim zracima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.